(recept
si oblíbili 3 návštěvníci)
Důbeží polévka s drcením

Potřebné ingredience
Důbky kuřecí,1 cibule,sůl,1/4 ČLvegeta,zelenina mrazená, 1 ks nové koření ,šnitlik
zavářka:1 vejce, 15 dkg hr. mouka,špetka másla
Postup přípravy
Drůbky omyjeme a dáme vařit asi do 3 1/2 l vody,dáme sůl,vegetu ,cibuli vcelku,,nové koření když se začne vařit stáhneme plamen,aby byla čistá,přidáme zeleninu do polévky a vaříme.Vyndáme důbky a obereme do polévky.
drcení: si uděláme na pracovní desce hr.mouku ,důlek a vejce a sůl,špetku másla,lepší se to zpracovává.Uděláme tužší těsto, aby šlo pěkně nastrouhat.Nastrouhat a pak zavařit do vařící se polévky.
drcení: si uděláme na pracovní desce hr.mouku ,důlek a vejce a sůl,špetku másla,lepší se to zpracovává.Uděláme tužší těsto, aby šlo pěkně nastrouhat.Nastrouhat a pak zavařit do vařící se polévky.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé